08 червня 2021

Джарилгач-батл «Пірати Чорного моря»

Для учасників Всеукраїнської літньої школи «Освітні ініціативи –2021», яку вже п’ятий рік поспіль організовує КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» ХОР, співробітниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки було проведено тренінг з організації та проведення дитячих квестів, батлів у форматі тимбілдингу "Джарилгач-батл «Пірати Чорного моря»", за мотивами книги Роберта Льюїса Стівенсона «Острів скарбів».

Захід відбувався на острові Джарилгач та складався з двох частин. 

Перша частина Джарилгач-батлу містила: визначення капітана команди та її назву, п’ять батлів, під час яких обиралися помічники капітана (боцман, штурман, кок, корабельний лікар, юнги) та посвята в "пірати". Такий вид психологічного тимбілдингу використовують під час тренінгових занять задля виявлення лідера, розвитку комунікативних навичок усіх учасників і налагодження позитивної атмосфери в колективі.




Друга частина Джарилгач-батлу проходила в форматі квесту з пошуку "перлин" та "піратського скарбу". Такий тимбілдінг ще називають спортивним або активним, адже навички співпраці та комунікування в колективі найліпшим чином формуються у процесі спільної діяльності і вважаються важливою складовою успіху в сучасному житті.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік