25 червня 2021

Читання робить нас кращими!

Книги – наші кращі друзі, саме завдяки  читанню ми можемо збагатити свій внутрішній світ, розширити кругозір, мріяти, відкривати щось нове та цікаве.

Згадаємо висловлювання великого італійського поета епохи Відродження Ф. Петрарки «Книги мають особливу чарівність: вони дають нам насолоду, вони розмовляють з нами, дають нам добрі поради, вони стають живими друзями для нас».

І звичайно, в знайомстві з новими друзями-книгами тобі допоможе  Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки, де можна з користю провести свій вільний час на літніх канікулах. Саме тому наша бібліотека кожного літа запрошує своїх читачів взяти участь у програмі літніх читань "Канікули з книгою», яка набирає обертів і у нашому секторі абонемента.


Діти залюбки читають, заробляють БІВи та розкривають свої творчі здібності в оформленні читацьких щоденників, змагаючись у нашому читацькому LIKE-МАРАФОНІ.


На цьому тижні самий активний читач нашого відділу учениця 5-а класу школи №13 Атаназевич Валерія вже «купила» першу книгу і це тільки початок! 

Отже, запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нашої дружньої читацької команди та забрати з собою нового книжкового друга! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік