23 червня 2021

До улюбленої бібліотеки завітали і ще розумнішими стали!

Сьогодні вихованці літнього оздоровчого табору "Юнга" потрапили на неймовірний пізнавальний квест до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Відвідавши різні відділи бібліотеки діти збагатили свої знання про світ книги та світ  природи,   про світ здоров’я  та світ винаходів, про світ мультиплікації та світ зірок.

У рожевій залі бібліотеки діти насолодилися інтелектуальними асорті  "З книгою жити– з добром дружити" та "У кожної прикмети свої секрети". Під час естафети здоров’я "Я здоров’я бережу – сам собі допоможу" усі бажаючі поділилися власними "рецептами здоров’я". 

У відділі інтернет послуг юнгівці поринули у неймовірно – захоплюючу мандрівку "Автостопом по мультляндії", під час якої змогли дослідити історію виникнення та особливості створення мультфільмів. З не меншим захопленням діти мандрували світами "Зооленду" та досліджували "Знайомих незнайомців" "пташиного вернісажу". 



У читальній залі бібліотеки діти змогли продемонструвати свої знання під час ерудит-шоу "Еврика" та поглянули за лаштунки життя кумирів під час квізу "Бібліотечна фабрика зірок".

У секторі періодики  юнгівці здійснили віртуальну подорож на "журнальному експресі", де на кожній зупинці на них чекали цікаві завдання, захоплюючі ігри та нові знайомства з журнальними героями.

У секторі документів іноземними мовами діти потрапили на творчу годину "Райдужний світ" та  змогли отримати естетичну насолоду від неповторної  краси архітектури Німеччини під час  відео-екскурсії  "Замки Німеччини".

Продовжили свої віртуальні мандрівки юні дослідники у медіа-центрі де на них чекали: 3D–тур бібліотекою, подорожі новими планетами і світами, знайомство з парком Юрського періоду. Але найбільше емоцій у дітей викликала поїздка на віртуальних американських гірках.

Каскад пізнавальних заходів припав до душі нашим читачам, тож будемо чекати із нетерпінням нових зустрічей! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік