15 червня 2021

Незвичайні туристичні пригоди

Літо – час активного відпочинку, засмагати на березі морі та відправитися у нові подорожі. Ми пропонуємо своїм маленьким читачам віртуальні подорожі до далеких країн, під час яких вони зможуть познайомитися з  найкращими туристичними принадами європейських країн. Наш перший туристичний маршрут пройшов  Німеччиною, де ми познайомилися з найбільш привабливими для туристів замками та фортецями.

Перш ніж відправитися у подорож, ми запропонували юним туристам скласти із пазлів споруди та назвати їх під час нашої віртуальної екскурсії. Щоб усі були сконцентрованими і уважними, кожна пара туристів отримала запитання, на які вони мали знайти відповіді під час екскурсії та відповідали на них  після завершення маршруту. Та виявилося, що у самих юних туристів було більше питань до екскурсоводів, ніж ми думали. І не дивно, адже ми відвідали найвідоміші замки Німеччини, а саме  Шверінський замок, мисливський замок Гранітц, Новий Палац у парку Сан-Суссі, замки Гогенцоллерн та Хоеншвангау.


Перші туристичні пригоди мали на меті знайомство з культурним туристичним ландшафтом  європейських країн, а саме Німеччини, під час яких юні туристи отримали інформацію про архітектурні стилі, природні ландшафти та  історичні події, які вплинули на культурний розвиток Європейських країн та Німеччини. 

Дякуємо усім за активність, зацікавленість та чудову атмосферу, що панувала під час усієї подорожі. Чекаємо нової зустрічі на новому маршруті!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік