25 червня 2021

Свято сюрпризів та радості

У секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової  Чайки продовжуються заняття за програмою літніх читань. Учора читачі разом з бібліотекарем  відзначили  День подарунків незнайомим людям. Це було справжнє свято сюрпризів та радості!

Дослівно «Boxing Day» з англійської перекладається, як «День коробок», адже подарунки традиційно пакуються в яскраві коробки, переплетені стрічками. Вершиною такої подарункової коробки є - великий бант зі стрічки. Але головне, щоб було бажання  принести радість близьким людям, і  не обов’язково, щоб подарунок був дорогим, важливо, щоб він був подарований від чистого серця.

Під час заняття діти згадали такі поняття як: гарний настрій, доброта, ввічливість, чуйність, чемність. Пограли у гру «Сонечко настрою», охарактеризували її та описали, чому настрій саме такий. Під час веселої руханки «Ти щасливий» переконалися, що бути завжди радісним і доброзичливим – запорука чудового настрою.

Наостанок діти проспівали караоке пісню «Щастя» та виготовили з гофрованого паперу «Квітки радості», якими потім обмінялись, подарувавши  один одному незабутні хвилинки радості. 

Чекаємо вас, як завжди об 11.00 годині кожного четверга.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік