16 червня 2021

Літо - чудова пора! Відпочивай та читай, дітвора!

Теплий, літній час – це особливий, надзвичайний, дивний час; це сезон, наповнений яскравими подіями і приємними спогадами, які запам’ятовуються всім  більше всього на світі. Та що може бути прекраснішим ніж літній день в бібліотеці? Бібліотека влітку – це розваги, забави, ігри, конкурси, турніри, захоплюючі зустрічі, карколомні мандри та море неймовірних книжок.

Пересвідчитися  в цьому мали змогу вихованці Школи гуманітарної праці, які завітали та поринули у світ запаморочливих пригод разом з Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки.


Працівники читальної зали запросили хлопчиків та дівчат здійснити навколосвітню гру-мандрівку, яка триватиме в бібліотеці протягом всього літа. Прихопивши із собою жагу до відкриттів, веселий настрій, відданих друзів, присутні обирали країну, на виставці шукали її туристичний символ, портрет письменника – представника цієї держави , а найголовніше знайомилися з його книжками та героями.


У молодшому відділі, умовно сівши на «Краєзнавчий трамвайчик», малеча у іграх та забавах пізнавала тваринний світ Херсонщини, а пересівши на «Пізнавальний лайнер» відправилася знайомитися з мешканцями нашої річки та морів, які пестять південну частину рідної місцини.  


Гра–вікторина «Місце зустрічі – острів Всезнайки» чекала у відділі естетичного виховання, де крок за кроком, виконуючи різноманітні завдання, дітлахи співали пісні, відтворювали завдяки міміці та жестам назви українських народних казок та довідалися про різні напрямки мистецтва.

А ще спробувати смачненький коктейль під назвою «Відпочинок з журналами»  довелося у секторі періодичних видань, де емблему журналу потрібно було скласти з поданих літер.

Тож, пам’ятайте, що наша бібліотека завжди наповнена пізнавально – розважальними заходами, чудовим настроєм і морем позитивних емоцій, якими із великим задоволенням поділиться з вами - нашими читачами. Приходьте, книжкова посмішка літа з вами і для вас! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік