10 червня 2021

Смакуйте літо з книгою!

Ось і настала пора безтурботного, щасливого та сонячного літа  -  пора відпочинку, зміцнення здоров’я та духовного зростання. А ще - це пора канікул, відпочинку на природі, річці, морі, пора задоволень та занурення у захоплюючий світ літератури, це необмежений час, коли можна побути поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах завдяки фантастичному місцю - БІБЛІОТЕЦІ.

Особливе почуття охоплює малечу, коли в літню пору вони відвідують Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки і можуть знайти для себе тут найулюбленіші та найцікавіші заняття. 

Познайомитися та знайти собі нових друзів - книжкових персонажів і змістовно провести канікулярне дозвілля мали змогу вихованці НВК «Школа гуманітарної праці».

На малечу чекали літературні та логічні змагання, ігри, вікторини, мультимедійні відеоперегляди, аудіо та інформхвилинки, інтернет-веселощі, рухливі суперництва та реклама програми «Канікули з книгою 2021», яка триватиме всі три літні місяці. 


Літо продовжується і двері Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки гостинно відчинені для всіх! Цікавих вам зустрічей та приємних вражень!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік