18 червня 2021

Драйвуйте з бібліотекою у ритмі літа!

Перехрестя веселих забав, калейдоскоп рекомендацій, інформ-хвилинки та караван новітніх книжок чекали на малюків спеціалізованої школи №12 з поглибленим вивченням французької мови у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки.




Наймолодші відвідувачі занурювалися у глибини новітніх книжок під закликом «Для вас, малюки, новенькі книжки!», а потім всі разом вирушили до Країни добрих справ. В цьому краї на них чекало багато роботи. А саме  - відвідати супермаркет та зробити покупки – інгредієнти для  приготування певної страви на обід, розважити маленького братика – почитати віршика, вивчити скоромовку з ним, вправно та швидко одягнути його для прогулянки, зав’язавши правильно шнурки на взутті. Найголовнішою миттю цієї прогулянки став момент, коли потрібно було пригадати якомога більше привітальних та ввічливих слів для перехожих, які зустрічалися на шляху. А повернувшись з прогулянки додому, хлопчики та дівчата влаштували собі музичний відпочинок. 


Далі  присутні з’ясовували,  як ще можна відпочити на спортивному майданчику та у які ігри там погратися, пригадуючи англійські слова за допомогою гри «Ключові слова збери та вид спорту назви».

А ще насолодитися  різноманітними 3D переглядами присутні мали змогу у нашому маленькому кінотеатрі. Тож море позитивних вражень залишила наша бібліотека у серцях маленьких читачів, які із задоволенням відвідують її. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік