24 червня 2021

Стежками мистецтва

У рамках реалізації програми літніх читань читачі відділу естетичного виховання продовжують подорожувати мистецьким лабіринтом. Цього разу бібліотекар  запропонувала дітям пограти в краєзнавчу гру «Мистецька палітра Херсонщини», яка познайомить юних читачів із видатних музикантами, живописцями, архітекторами, скульпторами, акторами театру та кіно, уродженцями нашого краю.

Херсонщина не тільки батьківщина багатьох творчих людей, а ще й осередок захоплюючої архітектури, галасливих фестивалів, чарівної музики та неймовірної історії.

Поділившись на дві команди діти відправились мистецькими стежками Херсонщини та заглибились в її творчий спадок. 

Під час гри діти дізналися цікаві та маловідомі факти про визначних особистостей, витвори мистецтва, відомі архітектурні шедеври, пам’ятники, фестивалі та конкурси. 

Команди учасників швидко, вправно, завзято давали відповіді на запитання. Та якщо команда не могла відповісти, то їм давались підказки: загадки, ребуси, шифрограми. Також гра насичена аудіо та відео-матеріалами.

Отак граючись з друзями можна не тільки весело провести час, а ще й дізнатися багато нового та стати справжнім поціновувачем мистецтва свого рідного Таврійського краю. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік