10 червня 2021

Журнальний сміхограй

Сьогодні, у секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для ім. Дніпрової Чайки пройшло заняття «Журнальний сміхограй» за програмою літніх читань «Канікули з книгою 2021».  Читачі сектору по-справжньому занурились в атмосферу веселощів та гумору.

А розпочалось все з посмішок - діти посміхалися, повертаючись один до одного та казали добрі і теплі слова.  Сміх – це здоров’я, і бачити людей навколо радісними і привітними набагато приємніше, ніж сумними та невеселими.

Потім діти згадали та розповіли різні смішні ситуації, які траплялись з ними в школі.  Познайомилися з журналом «Смайлик», і дізналися деякі цікаві факти про сміх. Наприклад, вчені довели – сміх піднімає настрій,  допомагає  жити, вчитися і працювати; щоб засміятись, людині потрібно напружити лише 17 м’язів, а щоб насупитися – аж 47.  А ще читали смішні анекдоти і відповідали на запитання гри  «Так чи ні». 

Наостанок дітлахи виготовили блокнот-смайлик своїми руками  із різнокольорового паперу. Блокнотик вийшов яскравий та веселий, і  сподіваємось, що ця невеличка книжечка, зроблена власноруч дуже скоро стане в нагоді нашим читачам, коли потрібно буде щось записати.  Або як подаруночок своїм друзям або рідним.


І закінчилось заняття переглядом цікавих, добрих, смішних мультфільмів. 

Чекаємо вас у бібліотеці, як завжди, кожного четверга об 11.00 годині. Буде цікаво!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік