18 червня 2021

VR-квест бібліотекою

Не знаєте як провести вільний час під час канікул? А Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки знає, адже підготувала різноманітні заходи на кожен день протягом усього літа.

Тож, сьогодні, 18 червня юні користувачі нашої книгозбірні завітали до сектору документів іноземними мовами на VR-квест «Незвідані куточки книгозбірні». Під час заходу наші читачі дізналися про незвичайні бібліотеки світу, переглянувши пізнавальне відео та розповіли, що саме їм найбільше подобається у нашій.



Приємно було почути, що більшість з них все ж таки полюбляють читати та майже кожного дня відвідують нашу бібліотеку. Також на дітей чекав віртуальний квест за допомогою VR-окулярів, де вони «подорожували» бібліотекою, зазираючи у різні куточки книгозбірні та виконували пошукові завдання.




А ще ми працювали з сайтом бібліотеки та навчилися користуватися  VR-туром, для того щоб мати змогу відвідати бібліотеку у будь-який час, навіть не виходячи з дому. Дітей настільки захопили такі незвичайні екскурсії, що вони запропонували провести ще один захід у такому форматі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік