02 червня 2021

Гарному настрою і дощ не стане на заваді!

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки радо відкриває двері для шукачів гарного настрою,  різноманітних веселощів та розваг під час літніх канікул. Ось і сьогодні, в похмуру погоду,  за незабутніми емоціями до нас завітали учні 2-х та 3-х класів ЗЗСО №57.

Спершу діти відправилися до молодшого відділу, де познайомились з незвичними книжками-іграшками та вирушили у захоплюючу подорож сторінками «розумних» книжок на інформаційне сафарі аби «вполювати» ще більше цікавинок про все, що нас оточує. Дві групи дослідників розбиралися у нелегких запитаннях та  відповідали на них. Команди одночасно повернулися з подорожі і отримали однакову кількість балів.



Неймовірні пригоди у світі 3D-ефектів чекали на учнів в Медіа-центрі: політ в оточенні величезних монстрів, які загрозливо насуваються з різних боків, пустельний пейзаж та різке занурення в воду - мультфільм «Інопланетне сафарі». 

«Зарядившись» позитивними емоціями, дітлахи відправилися до сектору документів іноземними мовами, де на них чекав турнір юних природознавців «Зооленд». Малеча із задоволенням ділилася інформацією про своїх домашніх улюбленців, розповідали, кого бачили в зоопарку та лісі, яку користь тварини приносять людям та як потрібно захищати тварин. Під час заходу вправно справлялися з завданнями різних категорій та дізнавалися неймовірні цікавинки про тварин.



На завершення, школярі відправилися до ігрової зали, де із шаленим захватом танцювали під популярні хіти, повторюючи рухи екранних героїв ХВох One + Kinect.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік