29 квітня 2023

Пізнаємо світ - граючись!

Світ навколо нас цікавий та дивовижний. Існує безліч способів пізнання його чарівної краси та загадковості. Кожен бажаючий обирає свій шлях. Хтось вирушає у експедиції, хтось ходить до музеїв, хтось дивиться телепередачі, відео, читає енциклопедії або "досліджує" інтернет-простори у пошуках цікавих фактів. А ще можна влаштувати пізнавальну гру-змагання у стилі інтелект-полювання  за цікавою інформацією, яка міститься у книжках: казках та енциклопедіях.

Саме так і зробили учні 2 класу НВК "Школа гуманітарної праці" разом з бібліотекарем молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.  

Вони вирушили на інформаційне сафарі "Прочитай, знайди відгадки на усі складні загадки".

Бібліотечне "тихе полювання" об’єднало в собі декілька переміщень: інтелектуальну стежину, фотополювання, хитрі питання, загадкові перевтілення, нічні спостереження тощо. 

Та, щоб вправно впоратися із усіма завданнями, хлопчикам та дівчаткам потрібно було проявити увагу, кмітливість, начитаність, наполегливість, інтелект та навички роботи в команді. Кінцевим продуктом цієї розумової та, на деяких етапах, «ризикової» експедиції стали нові знання, позитивні емоції та гарний настрій. 

Тож, якщо бажаєте пригод, хочете отримувати незвичайну, захоплюючу інформацію, допитливі та спраглі до знань - не обов'язково купувати квитки і вирушати у дорогу, достатньо просто приєднатись до онлайн-заходів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік