28 квітня 2023

Книжковими світами Джоан Роулінг

У дні, коли дітям емоційно важко справлятися з напругою війни, на допомогу приходить добра книжка. Вона і відволіче на себе увагу, і познайомить із чудовими героями, і дасть мудру пораду. А деякі книги мають особливу силу - вони слугують чарівними порталами у світ пригод, де сили добра перемагають темряву. Саме такою є серія книг про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера, до якої не втрачає інтересу нове покоління юних читачів.

Тому для відданих фанатів Джоан Роулінг із Херсонської гімназії №16 письменниця і головна бібліотекарка читальної зали Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки влаштувала запеклу "дуель" юних чарівників.

Шестикласники залюбки взяли участь у книжковому онлайн-змаганні, під час якого показали і свою любов до світу Гаррі Поттера, і читацьку уважність.

Чарівники у нас виявилися виключно добрі й кмітливі. Вони відгадали і чарівні предмети, і міфічних істот, розташували у правильному порядку всі сім книг канонічної серії і тотемних тварин на гербах факультету школи чародійства і магії Хогвартс.

Зіграли ми і в улюблену гру Гаррі Поттера квіддич, розгадали і чимало таємниць із книжкової серії.




Також ми обговорили і нову екранізацію всіх семи книг у формі серіалу, на яку ми, щойно довідавшись про чудову новину, одразу ж і почали чекати.

У "дуелі" читачів вкотре перемогла дружба, адже у наші часи важливо бути не тільки розумним, але і відданим спільній справі, і товариським, аби спільними зусиллями творити добро і перемагати темряву.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік