05 квітня 2023

Казко-тур сторінками творів Андерсена триває!

Чи знайдеться у світі таке місто, такий куток Землі, де б не було книжок чудового казкаря - Ганса Андерсена? І чи знайдеться в дитячому світі маленьке серденько, в заповітній глибині якого не було б місця для любові до цього дивовижного письменника, до його героїв? Сьогодні без  Андерсена не можна уявити дитинство будь-якої людини. 

Саме з цього приводу, зібравши «інформаційну валізку» та взявши із собою веселий, позитивний настрій, маленькі книголюби Школи гуманітарної праці у парі з надійним флагманом - Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки вирушили у віртуальний похід  Данією. 

Першою зупинкою стало одне із старих її міст, місто Оденсе, де народився відомий оповідач. Надалі подорожніх чекали інші країни, інші міста, де й досі пам’ятають та вшановують пам'ять видатного творця. 



На перетині чарівних доріг юні мандрівники «трансформувалися» на реальних казкознавців та справдешніх, дотепних детективів. Тут, завдяки відповідям малюків, оживали найвідоміші герої та чарівні, дивовижні події казок.


Отож, давайте всі разом ні на мить не припиняти по-справжньому вірити в дива, як вірив у них Ганс Крістіан Андерсен, і в те, що трапитися вони можуть  не тільки у казці, а й у справжньому житті.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік