10 жовтня 2019

Бібліотека ім. Дніпрової Чайки зустрічає освітян Херсонщини

9 жовтня 2019 року на базі комунального закладу «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради відбувся комплекс заходів для заступників директорів із навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Херсонщини.
Комплекс заходів «Бібліотечні ресурси та можливості на допомогу вчителям» довготривалий спільний проєкт з комунальним вищим навчальним закладом «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради, метою якого є презентація роботи головної дитячої книгозбірні Херсонщини та запрошення до співпраці працівників закладів загальної середньої освіти.
Під час виступів працівники бібліотеки презентували інтерактивні форми роботи з читачами, актуальні проєкти та програми підтримки читання.
За програмою було презентовано новий краєзнавчий проєкт «Світові вершини Херсонщини» - це три краєзнавчі гри, кожна з яких є неповторною за формою, і всі вони мають на меті виховання патріотизму, любові до рідного краю – через знання та розуміння здобутків земляків, їхнього внеску до скарбниці світової культури.
Всі присутні були запрошенні до серії медіатренінгових програм «Медіавибір: не гугли, а фільтруй» адресовані старшокласникам, що проводять сертифіковані тренери, працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, а також педагоги познайомилися з  електронними ресурсами книгозбірні з метою їх використання під час навчального та виховного процесу. 
Комплекс заходів «Бібліотечні ресурси та можливості на допомогу вчителям» - це можливість налагодження партнерства між усіма учасниками освітнього процесу на Херсонщині у вихованні нового читача.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік