21 жовтня 2019

Казковий експрес до країни Чудес

Дива та мрії - це частинки нашого життя. Без них важко уявити будні. Вони роблять життя яскравим. У кожної людини і дитини мрії різні. Хтось мріє про друзів, хтось про зустріч з феєю чи золотою рибкою, нову куплену річ, а хтось – про зустріч з казковими героями. Здійснити таку мрію сьогодні малюкам із селища Садове допомогла Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки.


Дітлахів, які навчаються в першому та другому  класі  чекала поїздка на казковому експресі до країни Чудес, де кожен відчув себе справжнім творцем див і не тільки, а ще й відмінником та старанним учнем завдяки іграм та розвагам.

Завдяки цьому казковому транспортному засобу, малеча швидко пересувалася та ставала на різноманітних зупинках – веселиках та нарешті зісталася найцікавішої, де завдяки сучасним технологіям об’ємного зображення ще й  поринула у світ мальовничої природи та чарівних звуків.

А ось хлопчики та дівчата третього  класу змагалися в етнобатлі «На майдані Пан і Пані», в якому потрібно було проявити свої знання стосовно українських народних казок, присів їв та приказок, української кухні, державної та народної символіки.  

Хоча хлопців було вдвічі більше ніж дівчат, маленькі пані не поступалися їм у швидкості, кмітливості та ерудованості. Та все ж таки декілька напружених моментів було. Вирішувати їх довелося шляхом гри «Дивоглядки».
Перемогу здобули  дівчата, які запросили хлопців на танцювальні веселощі та забави.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік