02 жовтня 2019

Квест-розваги для наснаги!

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки може майже все. Це чарівне місце перетворюється за день декілька разів: то вона стає спортивним майданчиком, то галявиною для голосних читань, то площею, де поряд з читачами можуть з’явитися справжні казкові герої.
Під час відвідування бібліотеки маленькими новокаховчанами, уявіть собі,  молодший відділ і уся книгозбірня перетворилися на реальний піратський корабель.   
Щоб судно бібліопіратів почало рухатися, потрібно було підняти вітрила, пройти іспити на стійкість, влучність, винахідливість  та сміливість. 

Потрапивши на нижню палубу, необхідно було швидко підняти якір та навчитися в'язати морського вузла.

Перебуваючи на середній палубі  потрібно було врятувати  свого однодумця та  товариша  від морських монстрів, які «атакували» зовні  наш піратський бриг та ще й стрімко зібрати карту, на якій вказано місце захованих скарбів.

На самій верхній палубі  флібустьєрів чекали  танцювальні розваги, безконтактні ігри та розмаїття пустощів і веселощів.
Перше знайомство з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки для дітлахів міста Нової Каховки  відбулося  завдяки аматорському спортивно-інтелектуальному змаганню – квесту, однієї з форм масової роботи, яка дуже поширена в наш час.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік