31 жовтня 2019

На потязі до бібліотеки

Чи любиш ти бібліотеку так, як люблять її учні Трифонівської  школи Великоолександрівського району, що завітали сьогодні в гості до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки? Адже їхня мандрівка до нас розпочалася ще о 3.15, спочатку на автобусі, а потім о 4.15 ранку - на потягу.
І ось о 9.00 вони вже в бібліотеці! Їхні зусилля були не даремними, адже на них чекали безліч цікавих розваг та інтерактивних ігор. Так, для любителів віртуальних мандрівок та гострих відчуттів, в Медіацентрі все розпочалося з «Віртуальної подорожі Амазонкою», «Інопланетного сафарі» та містичного «Туру до замку з привидами» (бо ж сьогодні Геловін!).

А для любителів мультиплікаційного гумору чекали в гості персонажі шоу «Луні Тюнз», «Скажена білка» і неймовірні пригоди з койотом та кроликом Багз Бані. Юні інтелектуали та розумники, любителі енциклопедій розважалися у відділі естетичного виховання виконуючи завдання гри «Крок за кроком».  На прогулянку «Зоолендом» та знайомство з дивовижними мешканцями флори та фауни дітей запросив відділ Інтернет-послуг, що влаштував справжні віртуальні мандри для юних природознавців.

У секторі періодичних видань у юних читачів була чудова можливість дізнатися цікавинки із життя їхніх кумирів, переглядаючи сучасні журнали для дітей. Ну, а на завершення мандрівки бібліотекою дітям було запропоновано спробувати свої таланти в танцях та піснях в ігровій зоні, за допомогою приставки XBOX-ONE.
Не втрачай і ти свою можливість весело провести канікули, завітай до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік