28 жовтня 2019

English Club

У неділю 27 жовтня в інформаційному центрі "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" було 3 різні групи, які відвідали засідання англійського клубу для різних вікових груп. Більше 20 відвідувачів завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, щоб покращити свою англійську. 

Зібралась ще одна нова група для молоді, яка почала працювати цієї неділі, де відвідувачі познайомились і поговорили про важливість вивчення англійської мови. Читачі дізналися деякі мовні ідіоми та працювали в групах, де обговорювали деякі питання. А для вдосконалення наших мовних навичок  грали в гру «Lexico».
З маленькими відвідувачами, молодшого шкільного віку ми переглянули тему «Food» та зіграли в «Who am I?» Також почали вивчати дієслово «Can», та вміло використовували його при створенні речень англійською. Середня група дітей дізналась про різноманітність харчових продуктів у всьому світі та поділилися між собою рецептами улюблених страв, звичайно ж розмовляючи англійською мовою. На завершення зустрічі грали в гру "Jeopardy". Це був насичений день в відділі документів іноземними мовами, коли клубівці вивчали нові матеріали, грали в настільні ігри, працювали в групах та розмовляли англійською.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік