вівторок, 15 жовтня 2019 р.

От так пригода з мешканцями городу!

По-літньому теплі та сонячні дні восени трапляються не часто, а от в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки завжди світло та ясно від гарного настрою та  веселих зустрічей, незалежно від погодних умов. Цієї неділі юні читай-компанівці були наче отой Гарбуз, що:
«Ходить по городу і питається свого роду
Ой, чи живі, чи здорові всі родичі гарбузові?».


Адже на черговому засіданні клубу читачі завітали до чарівної країни овочів та фруктів, яку вигадав відомий італійський письменник, улюбленець усієї дітвори – Джанні Родарі. Саме тут вони зустріли і хлопчика-цибулинку, і кума Гарбуза, і куму Гарбузинку, і Квасолинку,і Редисинку, а також сеньйора Помідора та його адвоката Горошка.
Разом з героями книги «Пригоди Цибулино» діти відгадували загадки, збирали осінній врожай, шукали та складали горошинки у гороховий стручок,  відвідали майстер-клас від шеф-кухаря. А сам Цибулино  провів дітей загадковими шляхами захопливої гри до веселих мультиплікаційних пригод у казковій країні.


Як і на сторінках казок Джанні радарі, так і у стінах нашої книгозбірні цього дня вирувало справжнє життя, яке наповнює яскравими барвами світ дитинства.

А на маленьких мандрівників-читайликів чекає ще багато пригод під час недільних зустрічей у клубі «Читай-компанія  мандрує», адже наступного разу відбудеться подорож до лялькового світу разом з Буратіно.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік