17 жовтня 2019

#люблючитатикниги #люблюбібліотеку

Вік інформаційних технологій приніс чимало спокус для сучасних дітей. Але є ті, хто полюбляє книгу та бібліотеку. Це підтвердили учасники інста-квесту – учні 6-А класу школи №14 та учні Лазурненської ЗОШ Скадовського р-ну.
Діти повинні були зібрати фрагменти хештегу, тобто ключові слова, виконуючи завдання у різних відділах Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Розпочався квест в читальній залі, де учні стали учасниками гри-випробування «Бібліотечна Фабрика Зірок». Вгадати зіркових херсонців – справа не із легких, але діти впорались.


В секторі літератури іноземними мовами потрібно було створити виставку. – знайти назву країни, прапор, письменника та його книгу. 
Сектор періодичних видань підготував завдання для справжніх козаків: «Хто у війську головніший?». Хлопці повинні були вишикуватись відповідно військових козацьких звань від вищого до нижчого. Ось що у них вийшло: гетьман, генеральний обозний, полковник козацький, сотник, курінний отаман, козак. У відділі естетичного виховання квестівці знайомились із музами – покровительками мистецтв та відповіли, яке відношення має Мельпомена до Херсонщини.
На абонементі з насолодою грали у літературний косплей – за костюмами вгадували героїв та книги, в яких вони оселились.

У відділі інтернет-послуг потрібно було за описом назвати кумирів нашої планети.


Отримавши хештеги, діти із задоволенням фотографувались в інстарамці. Вони підтвердити, що полюбляють книгу та читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік