04 жовтня 2019

Маленькі юні читачі - ладних пригод шукачі!

Посвяту в читачі
Треба пам’ятати,
Бо активним читачем
Можна згодом стати!
Майбутні читачі 2–А та 2–В класів  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №50 завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на свято, щоб стати реальними книголюбами.
Малечу зустрічали їх друзі - фантастичні книжки, які в умілих та лагідних руках бібліотекаря «оживали», «розмовляли» голосами відомих з дитинства персонажів, виділялися серед інших різнобарвними обкладинками та ілюстраціями. 
І тут, раптово, із сторінок книги сучасної дитячої письменниці Марини Павленко «Домовичок повертається» з’явився головний казковий герой цього твору. 
Він залюбки почав розважати дітей усілякими вікторинами, конкурсами, забавами. Але більш за все Домовичку хотілося дізнатися, як діти навчаються в школі, які оцінки отримують. За допомогою гри «Перший відмінник» виявилося, що дехто таким вже є, а решта намагається досягти успіхів у навчанні найближчим часом.

Тож ми сподіваємося, що це свято маленьких читачів і шукачів пригод запам’ятається присутнім назавжди, бо стати справжнім читачем  та залишитися ним на все життя - це постійна, кропітка робота над собою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік