03 жовтня 2019

З торбинки, наче намистинки насипалися цікавинки

Відсвяткувавши у понеділок Всеукраїнський день бібліотек, ми наближаємось до ще одного свята – Дня вчителя. Який же подарунок буде найцінніший як для бібліотекарів, так і для вчителів? Звичайно ж, знання вихованців! Саме таким «презентом» і була гра учнів 4 класу школи №16, що пройшла сьогодні  у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Для дітей було розіграно бібліолото «З торбинки дядечка Запитайлика».
Змагалися дві команди за звання найбільш ерудованих та обізнаних у запитаннях, що стосуються бібліотеки, навчання та читання.

Учасникам довелося неабияк напружуватися  аби назбирати на своєму ігровому полі більшу кількість балів, адже завдання були не з легких. Треба було пригадати і історію, і прислів’я про книги,  і казкових героїв, і, навіть, розв’язати словесні задачки.

Знання правил користування бібліотекою та поводження з книгою  було перевірено завданнями з категорій «Бліц-опитування Правилограй» та «Шкідливі поради».
Боротьба була напруженою, передбачити хто переможе не було змоги до останнього завдання. Та зрештою,  з різницею в один  бал перемогла команда «Книголавчики». Та це лише сьогодні, тому що команда «IQшники» викликала суперників на реванш. Тож,  хто  виявиться кращим наступного разу? Будемо чекати! Слідкуйте і ви за новинами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік