08 жовтня 2019

День у бібліотеці

7 жовтня учні херсонської школи № 13 відвідали Херсонську обласну бібліотеку для дітей ім. Дніпрової Чайки, де познайомилися з її послугами і відділами, а також взяли участь у різноманітних масових заходах.
У відділ Інтернет-послуг юні гості книгозбірні здійснили веб-подорож, завдяки якій познайомилися із найбільшими онлайн-бібліотеками.
У читальній залі школярі пізнавали рідний край. Шестикласники і семикласники довідалися про «Сім чудес Херсонщини»: природи, культури, літератури, історії, а учні дев’ятого класу відправилися у «Херсонські ерудит-мандри» і завдяки краєзнавчій подорожі відкрили унікальні пам’ятки Таврійського краю.


У відділі мистецтв вони стали учасниками мистецько-пізнавальної гри «Крок за кроком», під час якої спробували себе у ролі своїх кумирів: акторів та музикантів, а ще пригадали улюблені фільми та мультфільми.
«Крокуючи» маршрутом арт-бродилки, діти поглиблювали знання з мистецтва і вчилися командній роботі.
У секторі абонемента діти потрапили на читацький майстер-клас «Маленькі поради великим читачам», під час якого бібліотекар допомогла їм розібратися в сучасній фентезійній літературі та порекомендувала книги популярних авторів сьогодення. А семикласникам пощастило найбільше: вони відправилися у чарівні світі Джоан Ролінг та перевірили свої знання у вікторині про Гаррі Поттера.
Ось таким цікавим та змістовним видався день у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік