четвер, 31 жовтня 2019 р.

Бібліотечний світ пригод

Під час осінніх канікул відвідувачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки щодня мають змогу весело і корисно провести час, беручи участь у пізнавально-розважальних заходах, які щоденно проходять у бібліотеці.
І ось настав час для нової зустрічі з учнями 5-7 класів школи села Львово Бериславського району, що вкотре під час канікул приїздять до бібліотеки. На юних читачів чекало 5 захоплюючих мандрівок бібліотекою та заключне веселе свято в ігровій зоні  за допомогою приставки XBOX-ONE.

Розпочалися їхні пригоди з Інтернет-марафону «Акули читання», де учні мали змогу продемонструвати свою спритність та згуртованість.
У читальній залі бібліотеки відбулося справжнє змагання інтелектуалів у захоплюючому квесті «Спортивний батл». Любителів детективних історій та подорожей чекав відділ естетичного виховання з мандрівкою в минуле -  «Історія речей».

Справжній хіт-парад з улюблених мультфільмів у форматі 3D чекав на читачів у медіа-центрі. Прогулянка «Парком Юрського періоду» та знайомство з дивовижними мешканцями  «Морськими динозаврами», а також можливість дізнатися цікавинки переглядаючи старовинні легенди.
Бажаючих дізнатися більше, ми запрошуємо приєднатися до читачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на програму осінніх канікул, яка проходить під гаслом «Відпочивай з бібліотекою!». 

2 коментарі:

  1. Ви - найкращі! Потрапивши до вас одного разу хочеться ще повернутися))) Кожен відділ по своєму "крутячий". Світ книжки безмежний, а з вашими професіоналами переконуєшся в цьому не один раз!!! Особлива подяка Ковач Ірині Миколаївні, ви - МОЛОДЧИНКА!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за Ваш відгук, шановна Анастасіє! Приємно знати, що праця наших бібліотекарів приносить радість дітям і знаходить підтримку та вдячність у дорослих.

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік