28 жовтня 2019

Бібліотечні атракціони

Канікули – час активного дитячого відпочинку! Як розважатися батькам з дітьми, або організувати їм цікавий варіант розваг? Дуже просто – завітати до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на цікаву програму осінніх канікул -2019.

Саме так сьогодні зробили юні читачі з Міського центру реабілітації при КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського». Адже  бібліотека підготувала для своїх читачів підбірку корисних та цікавих ідей, справжній відпочинок з користю.

Спочатку на них чекали всім знайомі та популярні ігри з журналів в секторі періодичних видань, улюблені дитячі розваги знаменитостей на будь-який смак. А далі віртуальні змагання в інтернет- центрі для справжніх «акул читання».
У відділі дошкільників та учнів молодшого шкільного віку для безстрашних та хоробрих читачів чекало море драйву та екстриму на  Q-шоу «Грайлики -Читайлики». Юні розумники та любителі енциклопедій влаштували справжній інтелектуальний батл.

Ще одним прекрасним варіантом дозвілля для маленьких непосид стали танцювальні майстер-класи від віртуальних зірок, де вони пройшли перевірку на координацію та вертливість. А ще це дуже весело! Приходьте – та переконайтесь самі!
А для того, того щоб урахувати всі смаки та уподобання юних читачів, їх було запрошено до медіацентру на справжній хіт-парад з улюблених мультфільмів у форматі 3D.


Відпочивай разом з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки, ми завжди чекаємо на вас, нехай це будуть найвеселіші  ваші канікули.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік