03 жовтня 2019

Сучасна бібліотека – для сучасних дітей

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки – це чарівна країна розваг, дитяче книжкове місто та інтерактивний розважальний центр. Саме в нас діти можуть відчути себе дорослими, самостійними, а також проявити свої здібності та таланти.
Сьогодні до нашої книжкової країни розваг завітали учні молодшої та середньої школи приватного ліцею «ДієСлово». У кожного юного читача була можливість  спробувати свої сили в шести відділах бібліотеки.
В секторі періодичних видань діти заряджалися позитивними емоціями від зустрічі на сторінках журналів з улюбленими літературними героями.  На них чекали цікаві завдання для розвитку їхніх інтелектуальних та творчих здібностей.

У відділі естетичного виховання юних читачів знайомили з різноманітними видами творчості справжні музи. Вони відкривали їм секрети цікавих книжок з малювання, ліплення з тіста, пластиліну та  аплікації.

«Весела англійська» чекала на дітей у секторі документів іноземними мовами. Учні мали змогу поповнити свій багаж необхідних знань, граючи в ігри з власною книгою рекордів Гіннеса, розробленою співробітниками сектору. А головне спілкуватися між собою на іноземній мові, адже заняття для них проводилося сумісно з американськими волонтерами.

Справжня подорож доісторичним світом в форматі 3D чекала на читачів у медіа-центрі. Віртуальний світ з динозаврами, неймовірними рослинами та ландшафтами якими вони мандрували разом з новонародженим Тірексом, вразив дітей своєю красою.
Перевірити себе на спритність та знання тваринного світу, читачі мали можливість під час інтерактивної гри в Інтернет-центрі. Інтерактивні ігри – саме такі ігри, коли потрібен інтелект та вміння працювати в команді, ігри, під час яких можна посміятися і продемонструвати читацьку майстерність.

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки  – це простір, де можна знайти нових друзів і гарна можливість бути активними. Відчути себе справжньою зіркою в ігровій зоні: танцюючи, співаючи чи віртуально змагаючись в спорті.

Розваги в бібліотеці не закінчуються. Ми запрошуємо всіх бажаючих до проведення цікавого, змістовного, корисного дозвілля. Гарантуємо, що ви отримаєте багато радості і щасливих хвилин.
Завідуюча сектору медіа-центр

Ковач І.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік