11 жовтня 2019

Лайфхаки для вивчення англійської мови

Усі знають про важливість вивчення мов та про те, як це допомагає в досягненні життєвих цілей. І відвідувачі Kherson Window on America Center for Future Leaders вирішили  провести засідання KhersonSpeakingClub на тему "Мови в нашому житті.
Цього разу Анна Резнік, працівниця Центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», проводила засідання клубу разом із волонтером  Корпусу Миру США Whitney Cravens, яка  створила презентацію «Лайфхаки для вивчення англійської мови».

Почалась зустріч з гри в «Ice-breaker», де відвідувачі розповідали про свій досвід вивчення іноземних мов. Потім учасники клубу переглянули відеоролик і працювали в групах, обговорюючи деякі важливі питання: що є найбільш або найпростішим у вивченні англійської мови? Які методи ефективні для вас? Також поділилися  лайфхаками про вивчення мови.  Клубівці ознайомилася з деякими мовними ідіомами та спробували скласти з ними речення англійською мовою.

І наприкінці цього засідання всі пограли в гру «Talking Cards» та з’ясували правильне значення деяких заплутаних слів, таких як Conductor, TV Show, Accurate, Figure, Electric, Velvet  тощо.
А чи знаєте ви, що означають ці слова? Пишіть у коментарях….

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік