22 жовтня 2019

Хай яскраво сонце світить, хай живуть щасливо діти

Останнім часом мінлива осінь дарує все менше і менше яскравого спілкування з теплим сонечком. Та це можна виправити, якщо додати тепла від розваг дружної компанії. А зібрати її не важко, адже сьогодні у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки  на зустріч поспішали не лише вихованці Федорівської школи, а й казкові персонажі.
Молодший відділ перетворився на справжнісінький чарівний світ, кожен куточок якого сповнений пригод, несподіванок та розваг. Ось нас зустрічає Печкін, який саме розбирає телеграми від героїв книг. Тож ми йому допомогли.
А онде - неподалік, Крокодил Гена  знайшов дивну річ – чарівний капелюх, який читає думки. Звісно, ми не втримались і попросили «заглянути» і до наших голівоньок. Хтось жалкував про літо, хтось вже мріяв про  новорічні свята, а хтось навіть «замахнувся» на навколосвітню подорож.
Непомітно до нашої веселої компанії наблизився Кіт Леопольд, щоб влаштувати запальні танці.
Та не лише казкові персонажі розважали дітей, а самі діти змогли їх багато чому навчити. На спортмайданчику ми стрибали і віджималися, крутили хула-хуп та підіймали штангу.


А ще визначилися з відмінниками і вдосконалили вміння швидко збирати до школи необхідні речі.

Час у чарівній бібліотечній країні промайнув так швидко, що ми і незчулися, як казковий експрес домчав нас до кінцевої зупинки, де довелося попрощатися з  героями книг. Але ви завжди зможете повернутися до них, відкривши сторінки улюбленої книги.
Тож читайте та вирушайте на  незабутні зустрічі, де вас чекатимуть приємні сюрпризи та несподіванки! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік