22 жовтня 2019

Педагогам на замітку!

22 жовтня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбувся інформаційний захід для заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів Херсонської області, що підвищують кваліфікацію в Херсонській академії неперервної освіти. У програмі дня – оглядова екскурсія бібліотекою та знайомство із основними проектами книгозбірні.


Завідуюча відділу для молодших школярів Наталія Крижановська розповіла про інноваційні форми робити з читачами. Вона поділилась своїм досвідом проведення заходів, які стануть в нагоді для проведення математика, літератури, природознавства та позакласних годин.
Головний бібліотекар відділу обслуговування 5 – 9 класів Юлія Чернієнко прорекламувала та запросила присутніх і їх вихованців до участі у обласних та всеукраїнських літературних конкурсах.
На завершення зустрічі заступник директора Ольга Крижановська запропонувала педагогам короткий огляд веб-ресурсів, над якими працює бібліотека, що можуть стати корисними в роботі педагогів: «Права дітей», "Кращі Інтернет-ресурси від Української асоціації працівників бібліотек для дітей", "Ігродром", "Бібліотечні медіа уроки"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік