28 жовтня 2019

Всі ми родом з дитинства

Напередодні осінніх канікул, в останній день навчання, у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки трапився шалений бум відвідувань, бо до книгозбірні масово завітали другокласники із різних шкіл нашого міста.
Учні 2–Б класу Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 53 прибули на піратську вечірку для того, щоб привітати своїх літніх іменинників і спробувати себе у ролі реальних шукачів пригод, які вирушають у мандрівку на кораблі і намагаються знайти справжній скарб – купу книжок. 



На подорожніх чекали різного роду перевірки та тренування – «Самий влучний», «Людина за бортом!», «Стоп машина!» та інтелектуальна «бійка» з морськими монстрами.
А ще довелося стрибати на одній нозі, як старий пірат, показати «шалену» мавпочку та пригадати декілька слів англійською.
Вихованці НВК№56, а саме учні 2 – В класу були присутні на ерудит-шоу, де вперше дізналися хто така ерудована людина та змагалися за звання «Кращий знавець літератури».



Грали в гру «Телефон», допомагали Попелюшці розділити окремо камінці та каштани, відгадували загадки, разом рухалися  під пісні відомих літературних персонажів та звісно ж в кінці гри із завмиранням подиху рахували бали.

Учні 2–Г класу НВК №56 «пройшлися літературним променадом» по ігровому майдану, як справжні пани та пані. 
Утворювали із поданих літер слова – назви українських страв, пригадували казкових героїв та грали в «Дивогляди».


Закінчився цей шалений бум, як завжди, запальними танцями в ігровій зоні нашої бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік