17 жовтня 2019

Концепція кольорів Іоганна Вольфганга фон Гете

Тема вибору та характеристики кольорів була і залишається актуальною та популярною серед читачів і  відвідувачів бібліотеки. Як вибір кольору може розказати про наш настрій, характер та наші захоплення? Чи можна навчитися правильно підбирати кольорову гаму відповідно до ситуації? Чим пахнуть та які звуки мають кольори? На ці та багато інших питань шукали відповіді учні 8-го класу Херсонського НВК 33 разом зі своїми викладачами.
Сім кольорів веселки надихнули нас на графічне відображення характеристики червоного кольору, написання фіктивних історій про життя ківі та жабки, занурили нас у загадковий світ східних піщаних пустель та караванів, нагадали нам про чудові та неповторні звуки моря та літнього відпочинку.

Разом ми згадували про сталі словосполучення з кольоровим забарвленням та читали уривки із художніх творів, де вони вперше були вжиті.

Сподіваємося, що нам вдалося зацікавити учнів даною темою та маємо надію, що вони виявлять бажання прочитати багато цікавих книжок, які ми їм презентували. Дякуємо керівництву школи та особисто викладачу історії Демідович Євгенії Сергіївні і бібліотекарю Дельвер Антоніні Миколаївні  за підтримку наших проектів та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік