04 лютого 2024

Вражаючий світ настільних ігор!

Настільні ігри існують з давніх часів, в них грають люди різного віку та культур. З найперших днів існування цивілізацій і до наших днів настільні ігри служать для розваги, змагання та навчання.
Завітавши до вихованців Дитячої точки «Спільно» UNICEF Херсон, обласна книгозбірня для дітей влаштувала справжній турнір настільних ігор.
Зазирнувши у давнину та мандруючи минулими століттями, присутні розвідали де і коли з’явилися шахи, за яких обставин шашки швидко поширилася по всій Європі та США, коли саме виникла нова хвиля популярності настільних ігор та в які ігри сьогодні грають діти інших країн світу.
А далі діти взяли участь у шалених змаганнях, під час яких проявили ерудованість, начитаність, кмітливість та завзятість, допомагали один одному у вирішенні складних питань та завдань, вчилися вибудовувати стратегічні, поступові дії по ходу ігор, які призводять до перемоги.
Незважаючи на те, що нині сучасні діти досить «прив’язана» до своїх гаджетів, вони все одно мають бажання спілкуватися з однолітками, тобто знаходитися у соціумі, гратися, пізнавати світ та вчитися терпіти і переживати невдачі. Доказом цього і став День настільних ігор від Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік