01 лютого 2024

У кожного свої зірки

Любий читачу! Сьогодні Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки відзначає свій день народження – їй виповнюється 100 років.
Із такої нагоди стартує святкова акція «У кожного свої зірки» у форматі дошки привітань – конкурсу малюнків до 100-літнього ювілею бібліотеки. Ти можеш привітати свою улюблену бібліотеку з днем народженням створивши свою «Вітальну листівку з ювілеєм».
Конкурс проводиться дистанційно з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій і ресурсів в наступні терміни: 1 лютого – 1 квітня 2024 року. Роботи приймаються у вигляді малюнку (надається світлина малюнку, виконаного в будь-якій техніці на папері або графічний файл електронного зображення, обсяг – не більше 2 Mb).
Конкурсні роботи необхідно надсилати на електрону адресу: patriotic.marathon2023@gmail.com з 1 лютого по 22 березня 2024 року. Всі вони будуть розміщені на онлайн ресурсі Padlet, де всі бажаючі до 29 березня зможуть підтримати своїми вподобайками здібних, обдарованих і талановитих дітей, які взяли участь у конкурсі.
Підбиття підсумків відбудеться 1 квітня - у Всесвітній день сміху під час зум-вечірки «У кожного свої зірки».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік