12 лютого 2024

Нехай кохання править світом!

Любов і дружба – дві великі сили, які переплітаються та зміцнюють одна одну в незрівнянному танці взаєморозуміння та підтримки серед людей. Ці два поняття виблискують, як яскраві зірки на нічному небі, надаючи нам напрямок та світло.

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки – це світ тепла та розуміння, який створюють дружба і любов до книги. Саме з цього приводу, на порозі Дня закоханих та Міжнародного дня дарування книг, книгозбірня «організувала» політ до Галактики Любові та Дружби.


Учні 1 – 2 класів  Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53, скориставшись цією нагодою та озброївшись необхідними речами, спустились на Планету «Історія», де дізналися легенду про священнослужителя Валентина, про його ставлення до людей, про його вчинки. Планета «Символи» розкрила секрети та значення предметів – символів цього дня, а парад інших планет спонукав читачів пригадати художні твори про любов та дружбу.

Тож, День святого Валентина нагадує нам про любов, велика сила якої здатна змінити світ, а Міжнародний день дарування книг – про значення літератури в нашому житті. Нехай ці дві події стануть початком маленьких проявів любові до близьких та рідних, а кожна книга – ключем до нових можливостей, знань та відкриттів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік