15 лютого 2024

Книжкове побачення з письменниками рідного краю

День 14 лютого поєднує в собі два свята: День закоханих і День книгодарування. Тому найкращим подарунком у цей день є, звісно, книга! Користуючись нагодою, головна бібліотекарка читальної зали подарувала херсонським шестикласникам із ЗЗСО № 44 і № 50 зустріч із книгою. І не просто зустріч, а книжкове побачення!
Тим паче, що за кілька днів ми будемо святкувати іншу важливу для всіх херсонців дату – 65 річницю із дня заснування Херсонської обласної організації Національної спілки письменників України.
Ми всі любимо наш рідний край та бажаємо йому миру і процвітання, тому віртуальна зустріч із херсонськими письменниками та їхніми книгами – стало найкращим святом і для школярів, і для бібліотекарів, і для присутніх учителів!
А допомагав нам влаштувати літературне побачення книжковий янгол на ім’я Купідон. Він допоміг дібрати хлопцям і дівчатам найкращу книжкову пару для читання.
Ось з якими письменниками і їхніми книгами зустрілись юні читачі: з Василем Загороднюком («Морська абетка») і Анатолієм Марущаком («Очима яструба»), Анатолієм Кичинським («Жива і скошена тече в мені трава») і Анатолієм Шкаріним («Завтра»), Оксаною Зененко («Таємна місія гетьмана»), Юлією Чернієнко («Хікі шукають любов») та Альоною Мовчан («Окупація»).
А на завершення зустрічі книжковий янгол запросив відвідати віртуальну вітальню Дніпрової Чайки – письменниці, на честь якої названо Херсонську обласну бібліотеку для дітей, і прочитати її чудові твори для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік