05 лютого 2024

Читання – це сила, це клас, читання вголос об’єднує нас!

Читання вголос для дитини – це не просто активність, це справжнє відкриття світу для неї. Цей процес несе в собі безліч переваг і користь для розвитку та емоційного благополуччя, робить механізм читання приємним, цікавішим, збільшує ймовірність того, що дитина виросте з любов’ю до книги та постійно розширюватиме свій світ пізнання.
Напередодні Всесвітнього дня читання вголос, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки «завітала» до учнів початкової школи Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради.
Ми говорили про події і заходи, які влаштовуються в цей день у 173 країнах світу, про користь читання вголос, відкрили, в цілому, цікаві факти про читання та безпосередньо читали вголос.
За власні непересічні думки, влучні висловлювання та виразне читання присутні отримали «гарячу путівку» і відправилися у віртуальний тур Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки, де кожен відділ «розкривав» якісь свої таємниці та секрети, «пропонував» літературні загадки, «затівав» усілякі ігри.
Дізнавшись новину про 100 річний ювілей книгозбірні, кожен привітав її із святом та побажав отримувати якнайбільше цікавих книжок, завжди залишатися окриленою та частіше зустрічатися із своїми читачами. Отже, Всесвітній день читання вголос дав можливість хлопчикам та дівчаткам відчути магію єднання з книгою, надихнув вдосконалювати навички читання, викликав, під час спілкування, бажання поділитися своєю любов’ю до книги та знань з іншими.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік