14 лютого 2024

День відкритих сердець!

Як допомогти дитині відкрити своє серце та прокласти свій особистий шлях до віри та любові, які надають життю справжню цінність та глибину? Як навчити проявляти емпатію, відкритість до оточуючих та як знайти гармонію у дружбі з книгою? Такі питання раз-у-раз постають перед батьками та вчителями, які виховують малят. Щоб розв’язати ці питання Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки влаштувала особливий день – День відкритих сердець.
Учні 2 – х класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 44 завдяки казковим історіям про кохання та легенді про святого Валентина, в ігровій формі, намагалися проаналізувати добрі вчинки літературних героїв та зробити певні висновки щодо відкритості, довіри, любові та поваги до близьких.
Відкривши свої маленькі серця для любові, дружби та книги, маленькі читачі відчули себе багатшими, бо зрозуміли, що мають найцінніші скарби у житті – книги та друзі. А допомогла їм в цьому додаткова інформація про свята – День святого Валентина та Міжнародний день дарування книг.
Тому давайте із щирістю відкривати свої серця один одному, збагачуючи своє життя читанням, добрими справами, прихильністю до ближнього, насолоджуватися кожним щасливим моментом, який робить наше існування більш значущим.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік