14 липня 2024

Пробудження мрій

З раннього дитинства барвистий і фантастичний світ казок розпалює дитячу уяву, заманюючи можливостями знайти вихід зі складних ситуацій, бути сміливими і стійкими, відстоювати добро. Діти часто вибирають для себе героїв, які їм подобаються, і прагнуть бути схожими на них у реальному житті.
Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки завітала до малечі в одне з укриттів міста, щоб, створивши позитивну атмосферу творчості, перенести дітей з наших суворих реалій у казку.
Саме казковий настрій створив впродовж зустрічі легку фантазійну ауру, що сприяла прояву творчої ініціативи дітвори, вільному льоту їх уяви.
Створюючи разом свою власну казку, діти відчували себе справжніми казкарями і йшли тими таємними шляхами, якими складалися у свій час народні казки.
Юні херсонці з радістю поринули у чарівний світ казкових героїв наслідуючи яких, вони завзято змагались у грі, вправлялись у кмітливості та артистизму.
Казка - скарбниця мудрості народу. Вона дає життя мріям, фантазіям, вчить умінню мислити нестандартно.
Саме у такому ключі пройшла зустріч дітей із бібліотекою. Вони насолоджувались свободою творчого самовиявлення, а ми, працівники бібліотеки – ще одним корисним кроком у формуванні особистості дитини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік