18 липня 2024

Звідки беруться друзі?

Вітаємо, дорогі учасники літніх читань «Читацьке літо без тривог. Поличка бібліотерапевтичних порад»!
Ми з вами вже зібрали шість важливих ключиків для підтримки ментального здоров’я. І сьогодні ми візьмемо до своєї скарбнички ще один важливий ключик під №7 «Дружнє коло підтримки». Бо саме друзі своєю вірністю, увагою та турботою можуть нам допомогти у складні часи.
Наші друзі – наше відображення. Ми обираємо у своє найближче коло тих, з ким у нас спільні інтереси та погляди на життя, на кого можемо спертися у складні часи і з ким можемо весело та змістовно проводити час.
Стосунки – найцінніше, що у нас є. Але чи вміємо ми їх правильно будувати та підтримувати? Ті, від яких тепло на серці, які надихають і додають сил?
Цього можна навчитися! І сьогоднішня гра-дружилка вам у цьому допоможе.
1 рівень гри. Книги про справжню дружбу і не тільки
Перед тобою книги про дружбу та стосунки! Об’єднай пари - обкладинки книги та їхній зміст – та обирай вподобану книгу для читання. В них ти отримаєш надихаючі приклади справжньої дружби та конкретні поради на різні ситуації життя.
2 рівень гри. Що таке ДРУЖБА. Факт чи Фейк?
Дружба – це така річ, яка не завжди є простою і зрозумілою на перший погляд. Ця гра допоможе тобі краще дізнатися як про ознаки справжньої дружби, так і про те, що не є дружбою. Твоє завдання - прочитати твердження і РОЗПОДІЛИТИ їх на два стовпчики: ФАКТ або ФЕЙК.
 
Молодець, вітаю! Ти впорався із сьогоднішнім завданням. А тепер відмічайся під публікацією № 7 та пиши свої інсайти.

Made with Padlet
До наступної зустрічі в програмі літніх читань «Читацьке літо без тривог. Поличка бібліотерапевтичних порад»!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік