04 липня 2024

На хвилях Чорного моря

Літо пора канікул, відпусток та відпочинку! Найулюбленішим для херсонської малечі завжди був відпочинок біля води. Тому сьогодні бібліотекар сектору періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки запросила маленьких мешканців селища Інженерне у віртуальну мандрівку «На хвилях Чорного моря». Захід було присвячено темі морських  мешканців та їхньому життю у морі.
Морські глибини – дивовижний світ, сповнений загадок, таємниць та пригод. Тому перш ніж відправитися у віртуальну мандрівку бібліотекар познайомила юних читачів з різноманітними мешканцями морських глибин, їхніми звичками та особливостями. Діти дізналися про те, як живуть риби, медузи, молюски та інші морські створіння. Особливу увагу було приділено черепашкам, мушлям та їхньому значенню у морській екосистемі.
Після пізнавальної частини юні мандрівники мали змогу взяти участь у творчому майстер-класі. Вони власноруч виготовили оригінальні поробки, які взяли з собою на згадку про віртуальну мандрівку Чорним морем. Кожен з маленьких учасників створив унікальну композицію, використовуючи різноманітні мушлі, камінці та інші морські подарунки.
Завдяки таким віртуальним подорожам юні читачі можуть поринути у неймовірні пригоди та збагатитись новими знаннями. А ще, маленькі мешканці села Інженерне змогли відчути магію моря навіть далеко від узбережжя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік