04 липня 2024

На захисті безпеки українців. Літературно-терапевтичний тренінг

Вітаємо, друзі! Сьогодні четвер - і знову час для програми літніх читань «Читацьке літо без тривог». Сьогодні КЛЮЧ № 5 допоможе вам поповнити свою скарбничку дуже важливою технікою для підтримки нашого ментального здоров’я. 

Так уже співпало, що 4 липня – День Національної поліції України. Професійне свято поліцейські відзначають тепер щорічно згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року. Дата святкування приурочена до події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві. Наші поліцейські – наші захисники. І щодня вони нарівні із воїнами Збройних Сил України стоять на захисті безпеки українців. Вони патрулюють вулиці, запобігають злочинам, до них завжди можна звернутися по допомогу. Дякуємо вам, любі наші захисники, за те, що піклуєтеся про наші безпечні вулиці і кордони.
Тож наше сьогоднішнє навчання технікам і принципам ментального здоров’я ми присвятимо нашим захисникам. У наш час дуже важливо вміти кожному з нас самому захищати себе, дбати про свій захист, безпеку і самопочуття. Недарма психологи радять створити і дітям, і дорослим образ Внутрішнього Захисника, який у миті тривог і небезпек може нас заспокоїти, втішити і дати мудрі поради. Зробити це досить просто. Просто скористайтеся цією інтерактивною інструкцією:
Захищати себе, свою родину, своїх друзів, своє місто і країну вміють і літературні герої, які своїм прикладом надихають нас триматися і наближати мир і Перемогу. Пропонуємо вам за допомогою книжкової вікторини «На захисті маленьких українців» познайомитися із такими художніми історіями, відгадавши книги за описом.  
Вітаю! Сьогоднішня подорож подарувала вас Ключ 5 до вашої скриньки ментальних скарбів, який називається «Мій внутрішній захисник». До зустрічі наступного четверга у програмі «Читацьке літо без тривог»!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік