15 липня 2024

Мрії, замкнуті між сторінками або чого бажають батьки з дитячих книжок

Привіт, друзі! Сьогодні ми пропонуємо вам продовжити подорож у захоплюючий світ дитячих книг, де кожна сторінка - це запрошення у пригоди та мрії батьків. В рамках нашої програми читання "ЛІТО_МРІЙ" пропонуємо дізнатись, які саме батьківські мрії найчастіше зустрічаються у книжках для дітей.
Спершу завітайте на віртуальну книжкову виставку, де кожна книга - це віконечко у світ уяви та мрій татусів і матусь. Вона розкриє вам таємниці, які приховуються у кожному рядочку книжки. Ви дізнаєтеся, що інколи мрії батьків - це не просто слова на папері, а невичерпне джерело натхнення для маленьких дитячих сердець. Кожен образ, кожна ідея, кожен вчинок героя - все це народжується з мудрості та кохання дорослих, які хочуть тільки найкращого для своїх дітей. Тут ви знайдете казкові світи, де діти разом зі своїми батьками вирушають у неймовірні подорожі, зустрічають чарівних героїв та переживають незабутні пригоди.
Тож дозвольте книжкам провести вас крізь країни фантазій та мрій батьків. Лише так ви зможете відкрити для себе, що ж насправді значить "бажати для своїх дітей найкращого". І вже за традицією на вас чекає віртуальна інтерактивна гра за мотивами книжок представлених на виставці, аби ви могли перевірити себе та повправлятися у власній інтуїції.
   
Також пропонуємо перейти до онлайн-путівника. Адже на його сторінках вас чекає декілька додаткових сюрпризів та завдань. 
Приєднуйтесь до нас у літній подорожі крізь світ мрій батьків у дитячих книжках! З любов'ю до книг і мрій, команда програми літніх читань Молодшого відділу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік