17 липня 2024

Ідея на мільйон. Креативне агентство читачів

Здатність нестандартно мислити, вигадувати нові ідеї та знаходити незвичайні рішення називають креативністю. Поряд із критичним мисленням, креативність - база для розвитку будь-якої особистості, важлива навичка, яка допомагає дивитися на речі під іншим кутом. І вже ні для кого не секрет, що креативність - це навичка, а не як вроджений талант, яку варто розвивати сучасним дітям.
Стимулювання креативності у дітей – це важлива частина їх розвитку. Це може допомогти їм розвивати свою уяву та інтелектуальні здібності, підвищувати самооцінку та допомагає виявити свій талант.
Як виявити та «прокачати» свою креативність, та чим вона відрізняється від творчості, дізнавайся за посиланням у розділі «12 навичок PRO-читача», а ще шукай ідеї для свого креативного читацького щоденника:

Зроблено в Padlet
Читання – один із найпотужніших інструментів, який сприяє розвитку креативності та творчим здібностям дітей та підлітків. Книги відкривають перед юними читачами нескінченний світ ідей, історій, знань і переживань, які можуть змінити їх життя. Читання стимулює уявлення, розширює горизонти і служить джерелом натхнення. Пропонуємо нашим читачам перевірити свою уважність у вікторині «Асоціації з літературними героями»:
Ми впевнені, що креативне мислення можна і потрібно тренувати і якщо ви приділите цьому достатньо уваги, то ваші ідеї почнуть генеруватися мов нізвідки. Тож спробуйте і неодмінно здивуйтесь, на що здатний ваш мозок. Читайте, творіть, креативу вам і натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік