31 липня 2024

У стилі «екофрендлі». Море корисних звичок

Любов до природи та бережливе ставлення до неї є безумовно важливою частиною розвитку особистості, а із загостренням екологічної ситуації та необхідністю розв'язання екологічних проблем, навички екологічної свідомості набувають актуальності. У багатьох розвинутих країнах, «екофрендлі» філософія – основа життя, а дітей з садочка привчають до неї. Бути другом природі сьогодні не тільки модно, а і життєво необхідно.
Які ініціативи сьогодні може впровадити кожен, не дивлячись на вік, освіту та статки, як навчитися піклуватися про рідну планету щодня, та які книги стануть натхненням для формування екологічної свідомості, дізнавайтесь за посиланням у рубриці «12 навичок PRO-читача» на інтерактивній дошці:

Зроблено в Padlet
Сьогодні суспільству повинно мати глибокі знання про процеси, що відбуваються в природному середовищі. Екологія, яка розуміється не лише як галузь науки, яка вивчає організми в їхньому середовищі, а й як сприяння збереженню природи, дозволяє кожному усвідомити, що всі звички та дії мають вплив на природу та є вагомим внеском у майбутнє людство.
Запрошуємо наших свідомих читачів перевірити знання у грі «У лабіринті екологічних знань»:
Боротися за довкілля іноді складно, але ще не пізно, маленькі кроки творять дива і наближають до великої мети. Тож навчайтесь самі і розповідайте усім, як важливо бути екосвідомим. Пам’ятайте, що з маленьких кроків виростають великі справи!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік