07 липня 2024

Літературні мандри разом з хлопчиком-богатирем Котигорошком

Хто з нас з дитинства не мріяв про мандри та пригоди разом з улюбленими казковими героями?
Літературні мандри, організовані для юних херсонців в одному з укриттів нашого міста працівниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, нагадали про казкових героїв та допомогли поринути у фантастичний примарний книжковий світ. Запросив дітей у цю чарівну подорож хлопчик-богатир Котигорошко. Він тільки що переміг Змія, який ніс зло людям, і витратив на це багато сили.
Що ж могло наповнити його знову наснагою, вірою, що добро перемагає зло, саме зустріч з добрими друзями своїми читачами. А щоб розваги були цікавіші то до Котигорошка приєдналися його товариші з різних казок народів світу.
Інтерактивні літературні ігри занурили дітей у фантастичний світ казок та пригод. Юні читачі з радістю зустрілися зі знайомими героями, завзято розгадували дотепні віршовані загадки та приймали активну участь у танцювальних батлах.
Гра у колі, що була запропонована учасникам, закликала побачити друзів Котигорошка як уособлення добра, надійності і стати прикладом наслідування цих якостей у житті.
Саме такі ігрові бібліотечні програми сприяють формуванню уваги дітей до читання книжок, що відкриває магічне переплетення фантазій, мрій і можливостей знову повернутись у чудовий казковий світ, де райдугою поєднуються добро і зло, світло і темрява, радість і смуток.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік