28 липня 2024

Тварини-мрійники: казкові історії на будь-який смак

Любі маленькі друзі! Ви коли-небудь задумувалися, про що мріють тваринки? Вони, як і ми, мають свої мрії та бажання, які інколи бувають дуже-дуже цікавими! Уявіть собі котика, який хоче стати відважним мандрівником, чи маленьку черепашку, що мріє швидко бігати, як зайчик.
Ми підготували для вас захопливу віртуальну книжкову виставку-караван пригод "Мрії в лапках", на віртуальних полицях якої ви зможете познайомитися з цими і багатьма іншими чарівними історіями про мрії наших пухнастих друзів.
Тут є казки про левенят, що мріють стати королями, мангустів, що бажають товаришувати та захищати людей, морського свина, який прагне розкрити якомога більше злочинів та загадкових справ. Ви зможете читати або слухати ці чудові історії, поринати у фантастичні світи і дізнаватися багато нового про життя тваринок.

Та перш за все, зверни увагу на історію про маленького єнотика Бо та його друзів.
Так, цей маленький мрійник єнотик Бо завжди малював свою мрію, тож мав велику кількість різноманітних намальованих повітряних куль. Складайте пазли та зможете побачити про які саме кулі він мріяв.
preview35pieceЄнотик Бо
А щоб було ще цікавіше, ми підготували для вас онлайн філворд! Після того, як прочитаєте книжки, зможете перевірити свої знання і дізнатися, наскільки уважними ви були. Це завдання допоможе вам ще краще запам'ятати улюблених героїв та їхні пригоди.

Запрошуємо до участі!
Приєднуйтесь до нашої програми літніх читань та відкрийте для себе
світ мрій тваринок.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік