24 липня 2024

Будь на позитиві! Соцмережі літературних героїв

Формування позитивного мислення у дітей та підлітків має велике значення, позитив підвищує рівень щастя та задоволення від життя. Позитивне мислення – це результат тривалої роботи над собою, а численні наукові дослідження показують, що самопочуття людини багато в чому залежить від того, про що вона думає, адже думки впливають на мозок та здатні матеріалізуватися.
Тож наступна навичка з якою ми хочемо познайомити наших користувачів - навичка позитивного мислення. Ця «гнучка» навичка, для сучасних дітей та підлітків, допомагає краще адаптуватися до змін у житті і впоратись зі стресом, зміцнює віру у власні сили та впливає на їхню самооцінку. Адже добре відомо, що оптимістично налаштована людина більш відкрита до нового досвіду і таке ставлення сприяє формуванню позитивних міжособистісних відносин. Звідки вперше виник термін «позитивне мислення» , та чому став важливою навичкою сучасної людини ХХІ століття, а ще, як навчитись позитивно мислити, дізнавайтесь на інтерактивній платформі «12 корисних навичок начитаного читача»:
Першим яскравим прикладом позитивного мислення для дітей є родинна та близьке оточення, кажуть, що у рідних навіть посмішка однакова. Далі, різницю між позитивним й негативним сприйняттям дійсності, діти бачать у казках та вигаданих історіях. На прикладі літературних героїв, їхньому мисленню та життєвому досвіду, вчаться аналізувати, хто добрий, а хто ні, хто щасливий і непереможний, а хто - навпаки. От якби відомі літературі герої мали б свої сторінки у соціальних мережах, за ким би ви «стежили» неодмінно, і з ким би потоваришували? Отримуй поради від улюблених літературних героїв, які багато років змінюють думки своїх прихильників та світ на краще:
Якщо і ви прагнете швидко адаптуватися до навколишніх змін та краще зрозуміти світ навколо себе, а ще хочете навчитися долати труднощі та знаходити радість у маленьких речах, то обов’язково розвивайте у собі цю важливу навичку позитивного мислення. Спілкуйтеся з рідними та друзями, знайдіть собі хобі до душі, мрійте, подорожуйте, читайте добрі книжки та будьте завжди на позитиві!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік