17 липня 2024

Як літо метеликів розфарбувало

Всі знають, як з'являються метелики? Гусінь стає лялечкою, лялечка –прекрасним метеликом. А ще, метелики теж можуть перетворюватися! Адже вони мають чарівну здатність перетворюватися на турботу, захист, пам'ять, любов і надію. Як це відбувається дізналися маленькі жителі села Інженерне під час майстер-класу в лабораторії «Творчий простір» Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
На початку майстер-класу діти познайомилися з книгою Галини Вдовиченко «Метелики перетворюються» де саме і дізналися про їх магічні властивості. Юні херсонці з радістю слухали історію, яка не тільки розважала, але й навчала любити та берегти природу.
Також діти мали змогу дізнатися про шлях розвитку метеликів та інших комах – від яйця до дорослої особини. Це дозволило маленьким учасникам заходу зрозуміти, наскільки цікавий і складний процес перетворення відбувається у природі.
Завершився майстер-клас приємним чаюванням, де діти могли обговорити свої враження, поділитися думками і просто насолодитися спілкуванням у затишній атмосфері.
Магічні метелики – які створили власноруч для своїх родин діти, відобразили в собі всю їхню віру, надію та турботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік